انهارده جيبالكم سر عمل جعينة البيتزا والحصول على بيتزا طرية وهشة والطعم روعة بطريقة سهلة وبسيطة بالفيديو
المقادير
- طوب ونص دقيق
- معلقة كبيرة سكر
- ملعقة صغيرة ونص خميرة
- كوب الا ربع لبن دافي
- ملعقة كبيرة خل
- 2 ملعقة كبيرة زيت
- نص ملعقة كبيرة ملح
- الحشو حسب الرغبة
الطريقة
- هنضيف الخميرة والسكر فى الميه ونقلبهم مع بعض
- هنضيف الدقيق والملح ونقلبهم
- هنضيف الزيت على الدقيق ونقلب ثن نضيف الخل
- هنضيف المية والخميرة ونعجن
- نعجن العجينه لمدة عشر دقايق
- نغطي العجينه وونتركها للتخمير لمده 45 دقيقة
- نفرد الجينة لسمك رفيع
- الحشو على حسب الرغية
- ندخل العجينه بالمكونات الفرن سابق التسخين على درجة حرارة 200
الطريقة بالفيديو واشتركوا فى القناة للمزيد
0 التعليقات:
إرسال تعليق