السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
انهارده جيبالكم طريقة لعمل الفطير الكذاب بطريقة سهلة وبسيطة ومش مكلفة كتير
اولا هنتكلم عن المقادير
هنجيب جلاش
الزبدة او سمنة سايحة
سكر بودرة
هنجيب جلاش
الزبدة او سمنة سايحة
سكر بودرة
لبن دافىء
ثانيا الطريقة
تفرد واحدة ممن الجلاش ثم تدهن بالسمنة او الزبدة السايحة بسيط
ثم نرش عليها سكر البودرة بسيط ثم طبق الجلاش على شكل ظرف في كل تطبيقه يتم دهن الجلاش بالسمن او الزبدة بسيط
ثم ناتي بطاسة وندهن عليها سمنة او زبدة بمقدار بسيط جدا
ونض فيها الجلاش ثم تحمر حتي يصل لونها الى اللون الذهبي
ويتم تقلبها علو الوجة الاخر وهكذا حتي يتم تخلص كل الكمية
ثم ترشد الجلاش بسكر البودرة ثم نضيف اللبن الدافي عليها بملعقة كبيرة
ثم ترشد الجلاش بسكر البودرة ثم نضيف اللبن الدافي عليها بملعقة كبيرة
واخيرا تقدم وهي ساخنة وبالف هنا على قلبكم
وهسيبلكم اللفيديو عشان تعرفي تطبيها عملي
0 التعليقات:
إرسال تعليق