الخميس، 13 يوليو 2017

طريقة عمل بيتزا الطاسة بطريقة سهلة وبسيطة


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 

انهارده معادنا مع اكله جديد طريقة عمل بيتزا الطاسة







اولا المقادير


كوب دقيق - ملعقة صغيرة خميرة - رشة ملح - ملعقة صغيرة زعتر
ملعقة صغيرة سكر - بطل و توم بودر - ملعقة زيت - ملعقة صغيرة بيكينج بودر
ومياه دافية

ثانيا الطريقة

نركز شوية مع بعض  هنجيب الخميرة والسكر ونضعهم في المياة الدافية ونقلبهم كويس جدا وبعدين نسيبهم على جانبا حتي تتفاعل الخميرة جيدا 

نضع الدقيق في بولة ثم نضع على الدقيق البطل وتوم ابودر والزعتر ورشة الملح واالبيكينج بودر والزيت ويتم تقلبهم جميعا ثم نضع الخميرة التى تم تخميرها داخل البولة

ونقلب جميع المكونات حتي تكون عجينة متماسكة ثم ناتي بطاسة وتكون غير قابلة للصق ونفرد العجينة عليها ونضع عليها الحشو ويكون الحشو طبعا على حسب رغبتك 

ثم نضع الكاسة على نار هادية ونتركه على الناس لمدة 10 الى 14 دقيقة 

وبعد المده نخرجها من  البوتوجار وتكون جاهزة على الاكل وبالف هنا على صحتكم



ود  فيديو بيضح لنا الطريق ازاى اتمني تشاهدوه للشرح الوافي اكتر 






اتمني الفيديو يكون عجبكم وافادكم في طريقة عمل الطاسة

اشوفكم فى اكله جديده ان شاء الله

0 التعليقات:

إرسال تعليق